DJI Inspire 2

De DJI Inspire 2 is een uiterst professionele drone die uitgerust is met een camera van top kwaliteit. Deze drone wordt ingezet voor fotografie én voor video opnames.
Om te filmen wordt de drone bediend door een piloot én een cameraman die elkaar perfect aanvullen. Luchtfotografie kan eventueel door 1 persoon verzorgd worden maar voor de perfecte foto werk ik graag samen met een ervaren fotograaf om u het beste resultaat te kunnen bieden.
Doordat de DJI Inspire 2 zeer goed bestand is tegen koude temperaturen kan deze drone in elk seizoen worden ingezet zonder problemen te krijgen met ‘te koude batterijen’.

Technische specificaties:
Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
Camera Zenmuse X7, Super 35 sensor. Professioneel fotograferen en filmen in cinemakwaliteit.
6K résolutie – 24MP stills

DJI Phantom 3 4k

De DJI Phantom 3 4k is omwille van zijn beperkte grootte, handige bediening, en zeer goede 4k camera een multi inzetbare drone. Fotografie, video, fotogrammetrie, precisielandbouw,… de Phantom 3 4k kan dit allemaal aan. De bediening kan gemakkelijk door de piloot alleen gebeuren zonder aan veiligheid in te boeten.

Technische specificaties:
Klasse 1A , 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
Camera: Sony Ex mor 1/2,3” CMOS
4k résolutie
Gestabiliseerde gimball

Yuneec Typhoon H

De Yuneec Typhone is een drone met 6 propellers waardoor dit toestel uitermate veilig is en ook boven een mensenmassa mag vliegen.
De bediening van de Yuneec Typhone gebeurd best met piloot en cameraman/fotograaf zodat alles veilig kan verlopen.

Technische specificaties:
Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag boven mensenmassa’s vliegen.
Camera: CGO3+
4k résolutie
Camera met gestabiliseerde Gimbal voor 360° beweegbaarheid.

SwellPro Splash Drone 3

De SwellPro Splash Drone 3 is een volledig  waterdichte drone die ideaal is om te laten vliegen in vochtige omstandigheden; boven water, in zwembaden, op zee,… De camera legt vloeiende video’s en scherpe foto’s vast, zowel tijdens het vliegen als onder water.

Technische specificaties:
Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
Volledig waterdichte 3-assige 4K gimbal camera

Yuneec Mantis Q

De Yuneec Mantis Q is een kleine maar zeer wendbare drone die multi inzetbaar is. De drone weegt nog geen kilo wat is schril contrast staat met zijn hoog pro gehalte!
Deze kleine drone vliegt gemakkelijk 30minuten aan één stuk, maakt met zijn 4k camera prachtige, professionele opnames en kan zowel indoor als outdoor ingezet worden. Het controleren van kabelgoten, inspecties in kleine ruimte of het overvliegen van een grote afstand, al deze opdrachten kunnen gemakkelijk uitgevoerd worden met de Yuneec Mantis Q.

Technische specificaties:
Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
4K resolutie