Green-Jack Garden2023-11-06T13:58:54+00:00

Graag onderhouden wij uw bloementuin, groentetuin en de serre. Ploegen, frezen, bemesten,… we doen het graag voor u! We houden het hele jaar uw tuin in orde door bij u te komen maaien, snoeien, bomen te vellen en hout te klieven. Green Jack kan ook uw serre renoveren of andere tuinklussen uitvoeren. Tot slot onderhoud Green Jack niet alleen uw tuin maar ook al uw tuinmachines. We werken op een ecologische manier met respect voor u en uw tuin! Green Jack staat garant voor proper werk en zal uw tuin netjes opgeruimd achterlaten!

Projecten

Algemeen tuinonderhoud, snoeien en maaien

Voor al uw snoeiwerk, van kleine planten tot grote bomen, van een korte heg tot een lange haag, Green Jack staat graag tot uw dienst! Het gras maaien, een algemeen tuinonderhoud, Green Jack doet het met de glimlach!

Grond bewerking

Om uw tuin klaar te maken voor een nieuw seizoen, om gras te zaaien, om te bemesten … Green Jack bewerkt uw grond machinaal of indien nodig manueel …

Vellen van bomen

Green Jack helpt u ook graag verder wanneer er een boom moet geveld worden.

Onderhoud tuinmachines

Green Jack biedt naast alle onderhoudsdiensten voor uw tuin en serre ook de service om uw tuingereedschap te onderhouden. Van kettingzaag tot zitmaaier, van haagschaar tot tractor, bij Green Jack kunt u terecht voor een goed en proper onderhoud van uw tuinmachines.

Serre onderhoud

Green Jack doet het onderhoud van uw serre, voert reparaties uit als de serre stuk is of plaats bij u een authentieke druivenserre!

Hout verwerking

Wanneer we een boom hebben moeten vellen helpt Green Jack u graag verder met het op maat zagen en klieven van uw hout.

Go to Top